Satori Editorial especializada en cultura y literatura japonesa

Buscar en la web

HANAKOTOBA (català)

El llenguatge de les flors

Hanakotoba cat

Petit diccionari japonès per a les coses sense nom.


Sinopsis

El japonès té la fama de ser un idioma ambigu, i potser no és del tot fals, però també arriba a ser molt precís. Amb aquest llibre no pretenc fer un recull de paraules que parlin de costums propis de la cultura japonesa i que, com que són intraduïbles, tothom ha adoptat (quimono, sushi, bonsai, geisha...), sinó recopilar paraules úniques que ens il·lustren emocions, objectes i fets que tots hem experimentat però que fins ara no sabíem com anomenar.

Potser si coneguéssim tots els idiomes, ens coneixeríem millor a nosaltres mateixos i el món que ens envolta.

  • Àlex Pler

    Àlex Plres ha viscut tota la vida entre Sitges i Barcelona. Des de petit va sentir fascinació envers aquest país, primer gràcies al manga, després a través de la seva literatura i finalment arran de tots els cops que hi ha viatjat, recorrent-ne diversos inderts de l’arxipèlag nipó. Gràcies a les edicions bilingües dels haikus d’autor com Basho o Santo, va començar a interessar-se per la llengua japonesa i la bellesa dels seus kanjis. Des del 2010 regenta una llibreria japonesa amb la seva mare, on pot dur a terme el seu ikigai (raó de vida).

Del 23 al 30 de mayo, ambos inclusive, la tienda online permanecerá cerrada. Puede adquirir nuestros libros en librerías tanto físicas como online. Disculpe las molestias.x

Colección Idioma

ISBN: 978-84-19035-14-1

PVP: 16,00€

Páginas: 216

Dimensiones: 115 x 175 mm

Encuadernación rústica con solapas

Hanakotoba cat

HANAKOTOBA (català)

Àlex Pler

Colección Idioma

216 páginas | PVP: 16,00€

 

email print | delicious facebook twitter digg myspace digg | más redes sociales
Del 23 al 30 de mayo, ambos inclusive, la tienda online permanecerá cerrada. Puede adquirir nuestros libros en librerías tanto físicas como online. Disculpe las molestias.